На Житомирщині міліція затримала групу молодиків, які заради забавки обікрали магазини » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині міліція затримала групу молодиків, які заради забавки обікрали магазини

Автор: admin від 7-08-2015, 14:38, переглядів: 1 184

На Житомирщині міліція затримала групу молодиків, які заради забавки обікрали магазини


Троє жителів Ружинського району обікрали торгівельні точки на автостанції у райцентрі. Нині правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.
До Ружинського райвідділу міліції надійшли повідомлення про крадіжки одразу від трьох власників магазинів, розташованих у приміщенні місцевої автобусної станції.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що злодії пошкодили металопластикові двері у торгівельних точках і викрали звідти продукти харчування, гроші та інші товари. Загальна сума збитку склала понад 13 тисяч гривень.
Під час огляду приміщень та прилеглої території правоохоронці вилучили низку речових доказів, проаналізувавши які дійшли висновку, що до крадіжок з магазинів причетні одні й ті ж самі особи.
Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження міліціонери провели комплекс необхідних заходів, направлених на встановлення і затримання осіб зловмисників.
У результаті були затримані троє 17-річних жителів райцентру, які зізналися у крадіжках. Правоохоронцям вони розповіли, що зважилися на протиправні діяння заради забавки.
Як повідомив в.о. начальника Ружинського РВ УМВС Олександр Мартинюк, слідством встановлено причетність парубків до ще одного аналогічного злодіяння.
За чинним законодавством, усім трьом може загрожувати позбавлення волі строком від 3 до 6 років. Повідомляє Прес-служба УМВС України в Житомирській області

На Житомирщині міліція затримала групу молодиків, які заради забавки обікрали магазини

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: