У Житомирі на вул. Шелушкова прибрали сміттєзвалище » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на вул. Шелушкова прибрали сміттєзвалище

Автор: news_maker від 7-08-2015, 19:58, переглядів: 1 587

У Житомирі на вул. Шелушкова прибрали сміттєзвалище

Станом на 6.08.2015 працівниками комунальних підприємств «Виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства №15» та «Автотранспортного підприємства 0628» Житомирської міської ради спільно з приватним підприємством «Виробничим житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством №4», а також житлово-будівельним кооперативом «Полісся» проведено прибирання сміттєзбірного майданчика поблизу житлового будинку №104 на вул. Шелушкова. На даний час вказаний майданчик перебуває в належному санітарному стані.

Необхідно зазначити, що з метою недопущення в подальшому повторення подібної ситуації, головою правління житлово-будівельного кооперативу «Полісся» Павліченком С.С. укладено договір з офіційно визнаним (на конкурсних засадах) підприємством-перевізником побутових відходів на вказаній території (ПП «ВЖРЕП №4») стосовно обслуговування мешканців житлового будинку №104 на вул. Шелушкова.

Перенакопичення побутових відходів на вказаному сміттєзбірному майданчику відбувалося у зв’язку з відсутністю договорів на вивіз побутових відходів у мешканців поруч розташованих приватних житлових будинків, а тому директора ПП «ВЖРЕП №4» зобов’язано в максимально стислі терміни провести роботу щодо укладання договорів на території приватної житлової забудови та налагодження вивезення ТПВ відповідно до затверджених норм та правил.

У Житомирі на вул. Шелушкова прибрали сміттєзвалище

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: