На Житомирщині згоріло 80 га пшениці » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині згоріло 80 га пшениці

Автор: news_maker від 10-08-2015, 14:55, переглядів: 1 319

На Житомирщині згоріло 80 га пшениці

9 серпня о 15:42 в смт Червоне Андрушівського району Житомирської області на приватному полі площею 160 га виникло загоряння посіву пшениці на площі 80 га. Власник – ПСП «АС Світанок».

На гасіння пожежі було залучено відділення рятувальників 36-го професійного пожежного посту смт Червоне та ще 7 одиниць техніки від приватного сільськогосподарського підприємства «АС Світанок» та заводу «Червоненський цукровик» - 2 трактори з плугом та відвалом, автогрейдер, 2 цистерни (водовози) та 2 пожежних автомобілі.

О 16.40 год. пожежу вдалося локалізувати. О 17.10 год. – ліквідувати повністю.

Пожежа класифікована як надзвичайна ситуація об'єктового рівня.

Господарі вважають, що причиною займання міг стати підпал. Однак остаточна причина та сума заподіяного вогнем збитку встановлюється.

Нагадаємо, у п'ятницю, 07 серпня голова облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до керівників сільгосппідприємств із закликом посилити протипожежний захист на полях.

За інформацією управління ДСНС України в Житомирській області та Житомирського гідрометцентру, з 9 по 10 серпня в області утримається максимальний 5 клас пожежної небезпеки. Очікується сильна спека до 35 градусів, яка триватиме до 13 серпня.

На Житомирщині згоріло 80 га пшениці

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: