Бердичівські правоохоронці розшукують вінничанина, який нашахраював 70 тис гривень на вікнах » Новини Житомира
 
 


Бердичівські правоохоронці розшукують вінничанина, який нашахраював 70 тис гривень на вікнах

Автор: news_maker від 14-08-2015, 16:48, переглядів: 1 322

Бердичівські правоохоронці розшукують вінничанина, який нашахраював 70 тис гривень на вікнах

Працівники Бердичівського МВ УМВС встановили особу 21-річного чоловіка, який під приводом встановлення металопластикових вікон та дверей ошукав більше десятка жителів міста та району. Нині оперативники встановлюють місце знаходження вінничанина.
Упродовж останніх тижнів до Бердичівського міського відділу міліції надійшло відразу кілька повідомлень подібного змісту. Заявники скаржилися на одну й ту ж особу, яка нібито представляла фірму, що займалась виготовленням та встановленням металопластикових дверей та вікон.
У ході першочергової перевірки всіх обставин дільничні інспектори з’ясували, що у місті було розповсюджено листівки з контактами підприємства відповідного профілю. В оголошенні також було вказано ціни на послуги, які і приваблювали клієнтів доступністю.

До осель бердичівлян, які звертались за вказаними телефонами, приходив нібито представник, який вдавав, що робив заміри та розрахунки по виготовленню замовлення. Чоловік обов’язково брав завдаток.
- Сума попередньої оплати у залежності від платоспроможності клієнтів становила від 1 до 17 тисяч гривень, - розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев. – Загальний розмір завданого людям збитку уже сягнув більше 70 тисяч гривень. Нами встановлено, що від такої афери потерпіли щонайменше 14 громадян. Окрім мешканців міста та району, серед потерпілих є й жителі Вінницької області.
У ході досудового розслідування розпочатих за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України проваджень встановлено особу 21-річного вінничанина, причетного до ошуканств. Чоловік певний час працював представником одного з реальних підприємств названого напрямку. Однак, як з’ясували міліціонери, офіс представництва, розміщений у райцентрі, уже тривалий час зачинений. Його сусіди розповіли, що щонайменше півтора місяці тут ніхто не з’являвсь, окрім обурених клієнтів.
Нині працівники міліції встановлюють місце перебування чоловіка, а також радять громадянам, які потерпіли від його дій, звернутись із відповідною заявою до Бердичівського міськвідділу міліції, який знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул. Героїв України, 67, телефони (04143) 2-11-02 або 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: