У Коростені вогнеборці ліквідували загоряння дачного будинку » Новини Житомира
 
 


У Коростені вогнеборці ліквідували загоряння дачного будинку

Автор: news_maker від 19-08-2015, 09:32, переглядів: 1 299

У Коростені вогнеборці ліквідували загоряння дачного будинку

17 серпня о 10:38 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень надійшло повідомлення про загоряння в цегляному будинку, що розташований на території одного з дачних масивів м. Коростень. До служби порятунку «101» зателефонували випадкові очевидці події. Побачивши, що з будинку йде густий дим, вони одразу сповістили про це надзвичайників.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця події дах оселі був повністю охоплений полум’ям. Провівши розвідку всередині приміщення, рятувальники нікого не виявили. Осередок загоряння знаходився в одній із кімнат житла. Завдяки вмілим діям бійців ДСНС вже об 11:06 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:08 – повністю ліквідувати.

Як з’ясувалося, господиня палаючого помешкання пішла по справах. Через годину вона отримала тривожний дзвінок про те, що сталася пожежа в її дачному будинку. Жінка чимдуж помчала назад і одразу зібрала сусідів, які допомагали гасити полум’я.

Внаслідок займання вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку. Загиблих та травмованих немає. Причину пожежі встановлюють фахівці.

У Коростені вогнеборці ліквідували загоряння дачного будинку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: