План заходів до Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України » Новини Житомира
 
 


План заходів до Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України

Автор: admin від 20-08-2015, 16:11, переглядів: 1 775

План заходів до Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України


23 серпня о 9.00 год. на майдані ім. С.П.Корольова відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України.
О 12.00 год. Житомир приєднається до загальнонаціональної хвилини мовчання в пам’ять про загиблих воїнів — захисників України. На Корольовському військовому кладовищі відбудеться покладання квітів до могил загиблих учасників АТО.
24 серпня о 10.00 год. відбудеться покладання квітів до підніжжя пам’ятника Т.Г.Шевченку та о 10.10 год. розпочнеться хода Незалежності від пам’ятника Т. Шевченку до майдану ім. С.П. Корольова (із зупинками для покладання квітів до пам’ятних знаків і дошок: пам’ятника І. Франку, дошки В. Чорноволу, дошки М. Грушевському стели Героїв Небесної Сотні).
О 10.30 год. перед будівлею облдержадміністраціі діти в українських костюмах об’єднають «живим ланцюгом» карту України та разом з учасниками свята виконають Гімн України. Тут відбудеться урочистий мітинг з нагоди Дня незалежності України, спільне виконання Гімну України, спільне фото учасників заходу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: