У Попільні міліціонери затримали парубка відразу після пограбування ювелірки » Новини Житомира
 
 


У Попільні міліціонери затримали парубка відразу після пограбування ювелірки

Автор: news_maker від 20-08-2015, 17:27, переглядів: 1 327

У Попільні міліціонери затримали парубка відразу після пограбування ювелірки

Оперативники затримали підозрюваного на залізничному вокзалі за кілька хвилин після вчинення ним злочину завдяки наявності у магазині тривожного сповіщення та швидкого реагування на нього міліції. Немісцевий чоловік саме збирався сісти на електропотяг.
Близько 13.00 19 серпня на пульт централізованого спостереження Управління Державної служби охорони УМВС надійшов сигнал «Тривога!» з магазину ювелірних виробів, що знаходиться у райцентрі. Виклик було терміново передано до чергової частини Попільнянського РВ УМВС і за кілька хвилин на місце події уже прибула слідчо-оперативна група міліції.
Обставини грабежу та прикмети зловмисника оперативники з’ясовували в автомобілі, відразу рухаючись у напрямі, вказаному продавчинею магазину.
По дорозі жінка розповіла, що щойно до закладу зайшов молодик, який нібито хотів придбати обручку. Попросив приміряти одну, потім іншу, а ще за мить – чоловік пирснув продавчині в обличчя з газового балончика, а сам кинувся тікати, прихопивши ювелірні вироби вартістю майже 6 тисяч гривень.
Не розгубившись, дівчина зуміла відразу натиснути на тривожний виклик міліції.
Знайшли грабіжника уже за кілька хвилин на місцевому залізничному вокзалі, де чоловік саме збирався сісти в електропотяг.
- Як з’ясувалось, він немісцевий. І запізнись ми, хоча б на хвилину, потяг би вже пішов, - прокоментував т.в.о. начальника Попільнянського РВ УМВС Віталій Макогон. – Згодом встановити особу та знайти грабіжника було б набагато складніше. Тому звертаюсь до всіх громадян: чим швидше повідомите про злочин, тим більша ймовірність його негайного розкриття та затримання причетних.
Чоловіка, якого впізнала продавчиня, було затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та доставлено до Попільнянського РВ УМВС. Викрадене у нього вилучено.
Нині встановлено, що чоловік є 29-річним жителем м. Васильків Київської області, раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення грабежу та розбою і лише близько півтора місяці тому, як звільнився з місць позбавлення волі.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому може загрожувати новий термін ув’язнення від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: