На Житомирщині виявлено 1330 трудових нелегалів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині виявлено 1330 трудових нелегалів

Автор: news_maker від 27-08-2015, 09:30, переглядів: 1 472

На Житомирщині виявлено 1330 трудових нелегалів

Про результати боротьби з виплатою зарплатні у конвертах інформують з Головного управління Фіскальної служби в області. Цьогоріч працівники цієї структури виявили на Житомирщині 1330 трудових нелегалів.

Результатом перевірок представників бізнесу, що надають роботу полісянам, стало залучення понад сотню осіб до державної реєстрації, як суб’єктів підприємницької діяльності. Економічним ефектом перевірок стало додаткове надходження до бюджету понад одного мільйона гривень.

Також впродовж року фіскали на засіданнях районних та міських комісій при органах місцевого самоврядування заслухали понад 250 юридичних осіб. У них існувала заборгованість з виплати заробітної плати і вони мінімізували зарплатню найманим працівникам. Результат цих зустрічей - сплата податку з доходів фізичних осіб у сумі понад один мільйон 400 тисяч гривень та понад 7 мільйонів гривень єдиного соціального внеску. В обласному Управлінні Фіскальної служби вкотре нагадують найманим працівникам, що згода на виплату зарплатні у конвертах позбавляє їх всіх соціальних гарантій, а у майбутньому гідної пенсії.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: