На Житомирщині рятувальниками ліквідовано загоряння причепу вантажного автомобіля » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальниками ліквідовано загоряння причепу вантажного автомобіля

Автор: news_maker від 27-08-2015, 19:12, переглядів: 1 266

На Житомирщині рятувальниками ліквідовано загоряння причепу вантажного автомобіля

26 серпня о 19:00 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення про займання вантажного автомобіля «VOLVO», що сталося на 253 км траси Київ-Чоп у населеному пункті Пищів. До служби порятунку «101» зателефонував водій вантажівки, який й сповістив про пожежу.

По прибуттю чергового караулу вогнеборці до місця події було встановлено, що у причепі транспортного засобу горить вантаж – 20,5 т макулатури, спресованої в тюки. Бійці ДСНС негайно приступили до гасіння вогню і о 19:28 пожежу було локалізовано.

За допомогою трактора, що виділив розташований неподалік Корецький аграрій, макулатуру було повністю розвантажено з причепу вантажівки у кювет та відтягнуто на безпечну ділянку дороги. Після чого рятувальники провели розбір конструкцій причепу, а також розтягування та проливання водою самих тюків. О 23:50 пожежу було повністю ліквідовано. Вогонь встиг знищити 2,5 т вантажу. Загиблих та травмованих не виявлено.

Наразі фахівцями встановлюється причина виникнення займання, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

На Житомирщині рятувальниками ліквідовано загоряння причепу вантажного автомобіля

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: