Працівниками санепідемслужби у повітрі було зафіксовано підвищену концентрацію сірчистого альгідриду » Новини Житомира
 
 


Працівниками санепідемслужби у повітрі було зафіксовано підвищену концентрацію сірчистого альгідриду

Автор: news_maker від 3-09-2015, 10:07, переглядів: 1 350

Працівниками санепідемслужби у повітрі було зафіксовано підвищену концентрацію сірчистого альгідриду

Останнім часом працівниками держсанепідемслужби у повітрі було зафіксовано підвищену концентрацію сірчистого альгідриду, який є продуктом горіння – в основному, трави та іншої рослинності. Аби уникнути можливої шкоди, санітарною службою були доведені до виконання певні рекомендації:

"Обмежити провітрювання приміщень у дитячих садочках і школах у разі наявності у повітрі задимленості. Забезпечити поливання вулиць водою, щоб зменшити негативний вплив задимлення. Ну і окремі медичні рекомендації для людей, які мають певні захворювання: щоб люди якомога менше знаходилися на відкритій місцевості в той час, коли є задимлення, і зменшували фізичні навантаження", – розповів під час засідання виконкому начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міськради Микола Дідківський.

Що стосується самої димової завіси, то, за словами Миколи Дідківського, дим є наслідком пожеж, які виникають на території прилеглих до Житомира районів.

"Щоби зменшити негативний вплив задимленості на житомирян, я рекомендував би членам виконкому розглянути питання і прийняти звернення до голови облдержадміністрації. Аби обласна влада доручила головам райдержадміністрацій посилити контроль і реагування. І не лише очільникам райдержадміністрацій, а й відомчим органам, які мають свої лісові угіддя. Такі, наприклад, як "Житомирліс" і Міністерство оборони".

За останні два тижні 25 пожеж було зафіксовано і у самому Житомирі, однак усі вони були незначними і не могли призвести до серйозної задимленості міста, наголосив Микола Дідківський.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: