На Житомирщині рятувальники деблокували загиблого водія з вантажівки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині рятувальники деблокували загиблого водія з вантажівки

Автор: news_maker від 11-09-2015, 10:22, переглядів: 1 274

На Житомирщині рятувальники деблокували загиблого водія з вантажівки

10 вересня о 07:10 на пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у ДТП, що сталася на 243 км траси Київ-Чоп, біля села Молодьків. До служби порятунку «101» зателефонували випадкові свідки події.

По прибуттю до місця виклику чергового караулу бійців ДСНС було встановлено, що вантажний автомобіль «DAF» із причіпною ємністю знаходиться у перевернутому стані на узбіччі. На місце пригоди вже знаходилися працівники ДАІ та медики.

При проведенні розвідки на місці події рятувальники з’ясували, що водій, без ознак життя, знаходиться у нижній частині кабіни вантажівки та його тіло затиснуте частинами лобового скла та оздоблення кабіни. У причіпній ємності цистерни, відповідно знайдених документів, знаходиться смола, але її витоку виявлено не було.

Особовим складом 10-ї ДПРЧ була знеструмлена бортова електромережа автомобіля шляхом від’єднання клем акумуляторних батарей та за допомогою шанцевого інструменту демонтовано залишки лобового скла кабіни автомобіля та інші частини конструкцій кабіни. Після чого рятувальники змогли дістати тіло загиблого водія.

Наразі всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються фахівцями.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: