У Житомирі презентували книгу віршів для дітей » Новини Житомира
 
 


У Житомирі презентували книгу віршів для дітей

Автор: news_maker від 22-09-2015, 08:56, переглядів: 1 251

У Житомирі презентували книгу віршів для дітей

21 вересня, у приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича відбулася презентація книги поетеси-житомирянки Людмили Коваль «Українські берегині».

Книга призначена для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Автором малюнків та дизайну виступає син Людмили Коваль – Віталій. Вірші у збірці розповідають про найближчих для дітей людей – маму, бабусю, сестричку та навіть ляльку, яка в дитинстві завжди поруч.

«Ця книжечка повинна пробудити у наших дітлахів ту іскорку, яка живе в душі, і вони більше любили своїх рідних, які знаходяться поруч з ними. Повірте, що потім ці діти полюблять увесь світ», – зазначила авторка книги.

Народний депутат України Борислав Розенблат, який є спонсором видавництва книги, наголосив: «Я дуже сподіваюся, що завдяки меценатам та обласній державній адміністрації культура на Житомирщині буде розвиватися, адже вона є основою розвитку суспільства».

Підтримку від облдержадміністрації отримала інша книга Людмили Коваль – «Мій рідний край – моя земля». Дитяча збірка увійшла до переліку 17 видань соціально значущої літератури місцевих авторів, які до кінця року будуть видані за кошти обласного бюджету, та поповнить бібліотечні фонди області тиражем у 1000 примірників.

У книзі авторка через позитивні образи виховує у дитячого читача почуття любові до різної землі, патріотизму та гідності.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА запрошує Людмилу Коваль та інших талановитих авторів області до участі в конкурсі «Краща книга року», на який подача заявок триває до 1 жовтня 2015 року.

У Житомирі презентували книгу віршів для дітей
У Житомирі презентували книгу віршів для дітей

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: