На Житомирщині під час пожежі у власній квартирі загинув 77-річний чоловік » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині під час пожежі у власній квартирі загинув 77-річний чоловік

Автор: news_maker від 24-09-2015, 13:40, переглядів: 1 120

На Житомирщині під час пожежі у власній квартирі загинув 77-річний чоловік

24 вересня о 01:26 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Олевськ надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир двоповерхового житлового будинку, що знаходиться у районному центрі.

Чоловік, який мешкав по-сусідству, прокинувся від їдкого запаху диму і вирішив перевірити, що сталося. Коли вийшов на сходову клітину, то побачив, як із дверей навпроти йде дим. Не розгубившись, він негайно розбудив сусідів та зателефонував до служби порятунку «101».

По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що займання виникло у двокімнатній квартирі на другому поверсі. Через відкриті двері бійці ДСНС потрапили всередину оселі і в палаючій кімнаті, на ліжку, виявили обгоріле тіло чоловіка. Ним виявився 77-річний власник житла. Осередок займання знаходився у місці розташування телевізора, увімкненого в мережу.

Зусиллями рятувальників о 01:39 вогонь було оперативно локалізовано, та о 02:20 пожежу повністю ліквідували. Вогнем знищено майно в кімнаті.

Попередньо встановлено, що займання сталося через коротке замкнення в електромережі. Наразі остаточна причина та всі обставини події встановлюються.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: