На Житомирщині працівники міліції викрили крадіїв мопеда » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині працівники міліції викрили крадіїв мопеда

Автор: news_maker від 30-09-2015, 17:58, переглядів: 1 106

На Житомирщині працівники міліції викрили крадіїв мопеда

Працівники Бердичівського міськвідділу міліції затримали двох парубків, які викрали двоколісний транспортний засіб у охоронця дитячого садочка.
До чергової частини Бердичівського МВ УМВС звернувся 58-річний місцевий житель та повідомив про викрадення мопеда. Чоловік розповів, що працює охоронцем в дошкільному закладі і свій транспортний засіб завжди залишає біля його входу. Уранці, після закінчення чергування, він виявив, що мопед зник.
Обстежуючи двори будинків та прилеглі вулиці, правоохоронці помітили недалеко від місця події двох хлопців, які щосили штовхали двоколісний транспортний засіб. Парубки, побачивши міліціонерів, кинули мопед та спробували втекти. Втім, їх швидко наздогнали. Залишений ними мопед виявився щойно викраденим.

Хлопців доставили до міського відділу міліції. Виявилось, що обидва – 16 річні бердичівляни. Один з них вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.
Нині триває досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.
Хлопцям може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: