Підозрюваних у вбивстві батька житомирські оперативники затримали у Бердичівському районі » Новини Житомира
 
 


Підозрюваних у вбивстві батька житомирські оперативники затримали у Бердичівському районі

Автор: news_maker від 15-10-2015, 18:38, переглядів: 1 034

Підозрюваних у вбивстві батька житомирські оперативники затримали у Бердичівському районі

14 жовтня до Житомирського РВ УМВС надійшло повідомлення про вбивство жителя с. Довжика. На місці події правоохоронці з’ясували, що чоловіка ще 12 жовтня після спільного чаркування побили два сина. Обох було затриманого у сусідньому районі цього ж дня.
Повідомлення про злочин надійшло до міліції близько 12.30. Жителька с. Довжик розповіла, що виявила тіло 48-річного чоловіка без ознак життя.
Деталі події з’ясовували працівники слідчо-оперативні групи Житомирського РВ та УМВС. Так, було встановлено, що близько 12.00 12 жовтня 2015 у с. Довжику за місцем проживання загиблого між ним та його синами виник конфлікт, який продовжився бійкою. У результаті батько отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому основи черепа та крововиливу під оболонку головного мозку, що стало причиною смерті чоловіка.
Як повідомив начальник Житомирського РВ УМВС Олександр Мельник, за вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Підозрюваних було затримано в одному з сіл Бердичівського району, куди вони поїхали відразу після вчинення злочину. Обоє молодиків, яким 25 та 27 років, свою вину визнають і пояснюють, що колись батько вбив їх матір та бабусю.
Нині чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.
Досудове розслідування триває.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: