Ситуацію навколо будинку на Старому бульварі, 14 вивчатиме робоча група » Новини Житомира
 
 


Ситуацію навколо будинку на Старому бульварі, 14 вивчатиме робоча група

Автор: news_maker від 16-10-2015, 20:42, переглядів: 1 321

Ситуацію навколо будинку на Старому бульварі, 14 вивчатиме робоча група

На засідання виконкому 16 жовтня знову прийшли інвестори будинку на бульварі Старому,14, які придбали квартири у новобудові. Люди просять членів виконкому присвоїти адресу новому будинку, аби вони могли вільно жити у придбаних квартирах.

Член виконкому Ю. Демчук зазначила, що сам забудовник не йде на компроміс та не відмовляється від земельної ділянки, яка залишилася.

Інші члени виконкому також переконані: люди не мають бути заручниками ситуації, але головне – щоб інвестор не продовжував будівництво далі.

«Ми не проти людей. Ми за закон і справедливість, - зазначила Юлія Демчук. – Ще 19 червня ми прийняли рішення про відмову щодо присвоєння адреси цьому будинку. Чому забудовник й досі не почав переговори з нами? Для людей дійсно створена негарна ситуація, але я вважаю, що інвестор за 2 дні може цю проблему вирішити, приїхати в Житомир, написати нотаріальну заяву, що він відмовляється від земельної ділянки розміром 1 га, зобов’яжеться припинити будівництво, буде внесено зміни до договору-оренди. Ми за те, щоб зберегли наш парк».

З проханням вирішити ситуацію звернулася до членів виконкому Любов Цимбалюк та запропонувала створити робочу групу, яка до наступного виконавчого комітету має вивчити всі документи. «Однозначно, мешканці міста не мають бути постраждалими в цьому питанні. Якщо є проблеми із забудовником, ми маємо їх вирішити, зустрітися із забудовником, прийняти рішення та вирішити цю ситуацію. Ми маємо працювати для людей»,- сказала ЛВ. Цимбалюк.

Робочу групу з даного питання затвердили в наступному складі:
начальник управління архітектури та дизайну міського середовища міської ради Є. Черкасова, директор юридичного департаменту міської ради Є. Черниш, начальник управління регулювання земельних відносин Є. Лалименко, члени виконавчого комітету: Ігор Баленко, Наталія Волинець, Юлія Демчук, Олександр Зуб, Юрій Кузнєцов, Віктор Олійник, Олександр Оніщук, Євгеній Севрук , Сергій Ушаков, Сергій Форест, Андрій Федірко, представники громадськості: Ольга Вижга, Олена Гавриш, Сурен Геворгян.

Отож, до питання про присвоєння адреси новобудові на бульварі Старому, 14 повернуться на найближчому виконкомі наступного тижня. На це засідання буде запрошено представника забудовника та мешканців будинку.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: