До патрульної поліції Житомира прийнято понад 5,5 тисяч анкет » Новини Житомира
 
 


До патрульної поліції Житомира прийнято понад 5,5 тисяч анкет

Автор: news_maker від 20-10-2015, 21:26, переглядів: 1 290

До патрульної поліції Житомира прийнято понад 5,5 тисяч анкет

Найбільше бажаючих стати патрульними поліцейськими серед жителів обласного центру – майже 3 тисячі осіб.
За результатами двох тижнів прийому заявок кандидатами на службу до нової патрульної поліції подано близько 5,5 тисяч анкет. Трохи більше половини з них (понад 54%) бажаючі служити заповнили в онлайн режимі.
Серед учасників першого етапу відбору більше половини кандидатів мають вищу освіту. Серед бажаючих вступити до лав патрульної поліції – 39,2% - безробітні, 17% - студенти, 7,5% — діючі працівники міліції, решта — представники інших професій. 68,8% кандидатів становлять чоловіки. Із загальної кількості прийнятих анкет майже 3 тисячі – від жителів обласного центру.
Нагадуємо, що набір до патрульної поліції у Житомирі триватиме до 23 жовтня 2015 року щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00.
Подати заявку до участі в конкурсі може кожен бажаючий змінити країну на краще, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, з посвідченням водія категорії «В» та знанням української мови, без судимостей.
Про умови конкурсу більше можна дізнатись за номером багатоканальної «гарячої лінії» (0412) 40-77-77 або на сайті mvs.gov.ua, де також можна зареєструватись через онлайн-анкету.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: