У Житомирі мешканці будинків у яких немає опалення перекрили Київське шосе » Новини Житомира
 
 


У Житомирі мешканці будинків у яких немає опалення перекрили Київське шосе

Автор: news_maker від 23-10-2015, 22:58, переглядів: 1 630

У Житомирі мешканці будинків у яких немає опалення перекрили Київське шосе

У Житомирі 23 жовтня мешканці кількох багатоповерхових будинків, що за адресами провулок 1-й Транзитний,76-а та провулок 1-й Паровозний, 24-а, перекрили Київське шосе. Приводом для протесту стало те, що у будинках не включили опалення.
“Причина - три багатоповерхових будинки у яких більше 150-ти квартир залишились без опалення. Наші будинки відрізали від централізованого опалення. З червня представники влади, як завжди багато обіцяли, але нічого не зробили. Мене не цікавлять вибори. Мене цікавлять люди, які мерзнуть у цих багатоповерхівках. У мене двоє дітей які зараз мерзнуть. Тому доки до нас не приїдуть представники влади - машини будуть стояти”, - розповів один з ініціаторів акції.

Зі сторони Києва утворився затор із вантажівок, деякі водії легковиків намагалися розігнати машинами людей, інші ж просто об’їжджали по узбіччю. З іншої боку дороги працював регулювальник, який направляв автомобілі в об’їзд, по вулиці Олександра Байка.

На місце події приїхав депутат Житомирської міської ради Михайло Пухтаєвич, якому зателефонували місцеві жителі та повідомили про намір перекрити рух автомобільного транспорту.

“Після того, як люди перекрили дорогу, я одразу повідомив про це начальника комунального господарства, та пояснив ситуацію, адже в першу чергу ми повинні звертати увагу на нагальні потреби житомирян. Як на мене представники житомирської влади загралися виборами. Їм потрібно більше уваги звертати на проблеми людей”, - сказав він.
Невдовзі до мітингувальників приїхав начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун та пообіцяв людям включити опалення до 1 листопада.
“До 1 листопада роботи будуть закінчені. Ми вам одразу так і обіцяли. По закону все чітко росписано. Ми не можемо цього прискорити. Котельня уже є, зараз всі бажаючі можуть поїхати зі мною та подивитись. Вона знаходиться на території Теплокомуненерго. До 1 листопада, ця котельня буде змонтована і запущена”, - розповів жителям начальник управління.
Також Марцун зазначив, що відомча котельня ці будинки опалювати не зможе, тому міською радою були виділені кошти та розроблена проектно-кошторисна документація. А затримка в часі виникла суто через розробку відповідної документації та комплектування самої котельні.
Наразі рух автотранспорту по вулиці Київське шосе відновлено.

У Житомирі мешканці будинків у яких немає опалення перекрили Київське шосе



За матеріалами Житомир today

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: