Викладач ЖДТУ Андрій Ткачук встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу » Новини Житомира
 
 


Викладач ЖДТУ Андрій Ткачук встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу

Автор: admin від 27-10-2015, 18:43, переглядів: 1 736

Викладач ЖДТУ Андрій Ткачук встановив рекорд України на змаганнях з пауерліфтингу


У Дніпропетровську 16-18 жовтня відбулись змагання на Кубок ВПА України з пауерліфтингу (жим лежачи).
Серед переможців цього спортивного заходу страший викладач кафедри автоматизованого управління технологічними процесами та комп’ютерних технологій ФІКТу Житомирського державного технологічного університету Андрій Ткачук.
До змагань його готував колега – старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту ЖДТУ, заслужений тренер України Віктор Лемешко.
Із Дніпропетровська Андрій Ткачук повернувся із перемогою в категорії до 140 кг дивізіону «RAW Amateur» у віковій групі «Open» з результатом 195 кг.
При цьому, спортсмен встановив рекорд України та виконав норматив майстра спорту ВПА України.
Крім спортивних досягнень, Андрій Ткачук має хороші результати роботи і в науковій сфері. У 2011 році він закінчив Житомирський державний технологічний університет у 2011 р. та отримав кваліфікацію магістра з автоматизованого управління технологічними процесами. У 2014 р. захистив кандидатську дисертацію на тему “П’єзоелектричний гравіметр автоматизованої авіаційної гравіметричної системи” за спеціальністю “Прилади та методи вимірювання механічних величин”.
У 2014 р. став лауреатом премії Національної академії наук України за кращі наукові роботи серед молодих вчених. На даний момент має понад 50 наукових публікацій, серед яких 2 монографії, 4 патенти України на винаходи та 15 статей в іноземних наукових журналах та виданнях, які входять до світових науко-метричних баз даних.
Наукові інтереси: автоматизовані авіаційні гравіметричні системи, п’єзоелектричні чутливі елементи, сучасні інформаційно-вимірювальні системи. Нині Андрій Геннадійович – кандидат технічних наук, старший викладач кафедри АУТП та КТ, заступник завідувача кафедри АУТП та КТ, член Вченої ради та ради молодих вчених ЖДТУ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: