Безробітні громадяни зможуть підзаробити під час виборів, не ризикуючи втратити статус та державну допомогу » Новини Житомира
 
 


Безробітні громадяни зможуть підзаробити під час виборів, не ризикуючи втратити статус та державну допомогу

Автор: news_maker від 15-08-2012, 17:05, переглядів: 2 039

Безробітні громадяни зможуть підзаробити під час виборів, не ризикуючи втратити статус та державну допомогу

Відповідно до частини шостої статті 47 Закону України "Про вибори народних депутатів України" (від 17.11.2011 року №4061-VI) праця безробітних, пов'язана з організацією підготовки і проведення виборів, не є підставою для зняття цих осіб з обліку в державній службі зайнятості як таких, що шукають роботу, або для припинення виплати їм допомоги по безробіттю та інших видів допомоги.

Ця норма відноситься до всіх безробітних, які залучаються до роботи у виборчих комісіях під час виборів, як на постійній основі, так і за цивільно-правовим договором.

В той же час, особи зареєстровані державною службою зайнятості як безробітні, які подали письмову заяву до центру зайнятості про своє працевлаштування до виборчих комісій, знімаються з обліку з дня їх працевлаштування.

Також безробітні особи можуть бути залучені до оплачуваних громадських робіт у зв'язку з проведенням виборів народних депутатів України, інформує служба зайнятості.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: