На Житомирщини правоохоронці закрили наркопритон » Новини Житомира
 
 


На Житомирщини правоохоронці закрили наркопритон

Автор: news_maker від 5-11-2015, 11:50, переглядів: 1 304

На Житомирщини правоохоронці закрили наркопритон

У м. Коростені оперативники викрили та припинили функціонування наркопритону, який організувала у своєму помешканні 39-річна раніше судима місцева жителька. Нині триває досудове розслідування одразу за трьома статтями Кримінального кодексу.
До Коростенського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців однієї з багатоповерхівок, які поділилися підозрами про те, що у квартирі з їхнього під’їзду зібралися невідомі особи і вживають наркотики.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Двері правоохоронцям відчинила 39-річна господарка і дозволила зайти усередину. У квартирі знаходилося ще двоє осіб, які перебували у неадекватному стані.

Окрім того, під час огляду оселі міліціонери виявили та вилучили ампули «Димедролу», пляшки та шприци з прозорою та коричневою рідиною, ваги та інше приладдя для виготовлення наркотичних засобів. Усе вилучене направлене на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

– Було з’ясовано, що господарка квартири організувала у своєму помешканні наркопритон, де виготовлялися наркотичні засоби. У подальшому вони збувалися тому специфічному контингенту, який приходив до цієї квартири. Також наркозалежені могли просто у помешканні вживати придбані наркотики, - розповів начальник Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області Сергій Сидорук.

Нині за вказаними фактами розпочато кримінальне провадження одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), за ч.2 ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів), а також за ч.2 ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
За чинним законодавством, за подібні протиправні дії жінка може опинитися за гратами на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: