У Житомирі тролейбус "наздогнав" маршрутку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі тролейбус "наздогнав" маршрутку

Автор: news_maker від 9-11-2015, 13:01, переглядів: 1 433

У Житомирі тролейбус "наздогнав" маршрутку

Дорожньо-транспортна пригода за участі трьох пасажирських транспортних засобів трапилася уранці на перехресті вулиць Щорса – Лесі Українки в обласному центрі. На місці події працюють правоохоронці, які встановлюють причини ДТП, і медики, які обстежують стан її учасників.

Близько 10 години 9 листопада до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Щорса та Лесі Українки у м. Житомирі.

Попередньо встановлено, що водій тролейбуса, який рухався по вул. Щорса, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з маршруткою, яка стояла на тролейбусній зупинці. За інерцією від удару маршрутка зіштовхнулась з іншою маршруткою, яка також стояла попереду на зупинці.
На місці події наразі працюють правоохоронці. Продовжується робота медиків з обстеження стану водіїв і пасажирів транспортних засобів.
За попередніми висновками, причиною дорожньо-транспортної пригоди стала технічна несправність тролейбуса. З’ясування усіх обставин триває.
Водночас правоохоронці повідомляють, що упродовж минулої доби на автодорогах Житомирщини дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали б люди, не зафіксовано.
У Житомирі тролейбус "наздогнав" маршрутку
У Житомирі тролейбус "наздогнав" маршрутку

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: