У Житомирі поліцейські затримали псевдомінера » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали псевдомінера

Автор: news_maker від 23-11-2015, 15:13, переглядів: 1 129

У Житомирі поліцейські затримали псевдомінера

Сьогодні вранці до чергової частини Головного управління Нацполіції надійшло телефонне повідомлення про можливий вибух в одному з житомирських торгівельних центрів. Дзвінок на телефонну лінію "102" надійшов приблизно за 10 хвилин до шостої ранку. Упродовж години невідомий чоловік ще кілька разів телефонував і оператор спілкувалась з ним, аби отримати більше інформації про можливу загрозу безпеці людей. Так, вдалося встановити, що торгівельний центр знаходиться на вул. Київській.

Одночасно на місце події виїхали відповідні служби: слідчо-оперативні групи ГУ Національної поліції та Житомирського відділу поліції, експерти-вибухотехніки. У приміщення торгівельного центру обмежили доступ працівників та евакуювали охорону. В ході проведеного обстеження із застосуванням службового собаки вибухових предметів та пристроїв фахівці не виявили.

Також вдалося оперативно встановити і особу мінера-жартівника. Ним виявися житель обласного центру, 1981 року народження. За місцем його проживання виїхала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. За попередньою інформацією чоловік перебував у стані сп’яніння.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Автору дзвінка може загрожувати від 2 до 6 років позбавлення волі.

У Житомирі поліцейські затримали псевдомінера

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: