На Житомирщині поліцейські затримали злодія безпосередньо під час крадіжки » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські затримали злодія безпосередньо під час крадіжки

Автор: news_maker від 27-11-2015, 13:20, переглядів: 1 365

На Житомирщині поліцейські затримали злодія безпосередньо під час крадіжки

Уночі 25 листопада до Народицького відділення поліції надійшов сигнал «Тривога» із охоронюваного об’єкту. На місці події правоохоронці затримали молодика, який встиг обікрасти салон краси та намагався проникнути до приміщення поштової доставки.
Близько 00.30 від чергового пульту централізованого спостереження поліції охорони надійшло повідомлення про можливе проникнення на охоронюваний об’єкт. За вказаною адресою оперативно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції.
Під час обстеження приміщення було зафіксовано розбиття скла у вікні будівлі, де розташоване відділення компанії вантажних перевезень. Однак також було очевидно, що через заґратований отвір ніхто з людей проникнути не зміг би.
Водночас з’ясувалось, що у салоні краси, що знаходиться у цій же будівлі, злодій уже побував. У ході подальшого з’ясування всіх обставин у підсобному приміщенні поліцейські виявили молодика, який намагався проникнути до відділення компанії вантажних перевезень з тильного входу.
Під час огляду у чоловіка, як з’ясувалось 21-річного місцевого жителя, було вилучено щойно викрадені майже 1 тисячу 700 гривень. Також на місці події зафіксованого низку інших речових доказів причетності молодика до крадіжки.
Його дії кваліфіковано за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Крім того, Народицьким відділенням поліції направлено до суду обвинувальний висновок щодо цього ж молодика, який раніше вчинив низку майнових злочинів.
Чоловікові загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: