Облрада звернулася до кабміну з проханням виділити кошти, аби студенти військового інституту могли довчитися » Новини Житомира
 
 


Облрада звернулася до кабміну з проханням виділити кошти, аби студенти військового інституту могли довчитися

Автор: news_maker від 27-11-2015, 15:29, переглядів: 1 156

Облрада звернулася до кабміну з проханням виділити кошти, аби студенти військового інституту могли довчитися

У вересні цього року між Міністерством освіти і науки та Міністерством оброни був укладений договір про завершення підготовки в Житомирському військовому інституті студентів за державним замовленням Міносвіти. Відповідно до цього документу, підготовка студентів цивільних спеціальностей у ЖВІ забезпечується лише до 31 грудня цього року.

На сесії обласної ради її очільниця Анжеліка Лабунська сутність питання озвучила так: "Прийнято рішення, щоб взагалі цивільні спеціальності прибрати з інституту, але залишилось невирішеним питання студентів другого, третього та четвертого курсів, їм треба закінчити навчання, це 215 студентів. Проект рішення є, прошу проголосувати про звернення до Кабінету Міністрів і Верховної Ради України, що коли будуть приймати бюджет, урахувати пропозиції стосовно виділення стипендій. Там не такі великі суми, в цьому році там чотири з чимось мільйона".

Депутати підтримали звернення, "за" проголосували 55 депутатів з 60 присутніх.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: