Допоможіть розшукати водія-втікача, який у Коростені збив велосипедиста » Новини Житомира
 
 


Допоможіть розшукати водія-втікача, який у Коростені збив велосипедиста

Автор: news_maker від 1-12-2015, 12:00, переглядів: 1 198

Допоможіть розшукати водія-втікача, який у Коростені збив велосипедиста

Увечері у райцентрі під колеса автомобіля потрапив велосипедист. Збивши людину, водій самовільно поїхав з місця пригоди, залишивши потерпілого у безпорадному стані. Поліція розшукує втікача.

Близько 22 години 30 листопада у м. Коростені водій невстановленого автомобіля, рухаючись з центра міста по вул. Кірова, поблизу будинку №44 здійснив наїзд на велосипедиста, 35-річного місцевого жителя.
Внаслідок ДТП велосипедист отримав серйозні тілесні ушкодження, з якими його госпіталізували. Натомість водій з місця вчинення ДТП зник.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують усі обставини та розшукують автомобіліста-втікача.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або про особу водія, причетну до її скоєння, прохання повідомити за тел. 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.

Допоможіть розшукати водія-втікача, який у Коростені збив велосипедиста

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: