На сесії обласної ради депутати розподілили кошти від перевиконання бюджету за перше півріччя » Новини Житомира
 
 


На сесії обласної ради депутати розподілили кошти від перевиконання бюджету за перше півріччя

Автор: news_maker від 17-08-2012, 07:55, переглядів: 2 375

На сесії обласної ради депутати розподілили кошти від перевиконання бюджету за перше півріччя

Загальна сума – майже 12,6 мільйона гривень. "Левова частина піде на охорону здоров'я," – повідомив голова обласної ради Йосип Запаловський:"Зокрема, на створення кардіохірургічного центру в обласній клінічній лікарні імені Гербачевськог; на допомогу центральній районній лікарні Овруча – на облаштування терапевтичного відділення у цій лікарні. Кошти йдуть також у сферу освіти, наприклад, на ремонт дошкільних навчальних закладів у селі Базар Народицького району та у селищі Народичі".

Певні суми спрямовуються на потреби житлово-комунальної галузі:"Виділяємо кошти у сумі 400 тисяч гривень для добудови очисних споруд у місті Бердичеві і намічено до кінця поточного місяця ці очисні споруди здати в експлуатацію. Також виділяємо кошти на ремонт водогонів в окремих селах Народицького району, постраждалих від аварії на ЧАЕС, і багато інших витрат".

З-поміж інших видатків, депутати проголосували за виділення понад двох мільйонів гривень на капітальний ремонт фасадів та благоустрій обласної філармонії; 200 тисяч гривень – голові облдержадміністрації для надання матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам; 100 тисяч – на створення контактного центру і стільки ж – жителям Овруча на встановлення індивідуального опалення. До останньої суми ще 75 тисяч додали депутатські фракції "Батьківщини" та "Фронту змін".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: