У Чуднівському районі поліцейські затримали чоловіка, який погрожував тещі пістолетом » Новини Житомира
 
 


У Чуднівському районі поліцейські затримали чоловіка, який погрожував тещі пістолетом

Автор: news_maker від 12-12-2015, 20:05, переглядів: 1 515

У Чуднівському районі поліцейські затримали чоловіка, який погрожував тещі пістолетом

10 грудня працівники Чуднівського відділення поліції провели санкціонований обшук у будинку 30-річного жителя с. Великих Коровинців та вилучили наркотичні засоби і приладдя для їх вживання. За кілька годин поліцейським знову довелось їхати у селище.
Розлючений власник домогосподарства, де проводився обшук, після його завершення кинувся з’ясовувати стосунки з родичами. Так, чоловік опинився у місцевому магазині, де працює мати його цивільної дружини.
Молодик, не добираючи слів, почав ображати покупців та продавчиню, звинувачуючи їх у власних проблемах. Люди спочатку зважали на його нетверезий стан, але коли чоловік дістав з кишені пістолет і почав ним розмахувати, зателефонували до поліції. За цей час молодик встиг розбити ще й вітрину магазину.
Прибувши на місце події, правоохоронці упродовж півгодини вели перемовини з агресивним молодиком, допоки змусили чоловіка вийти з приміщення, щоб таким чином убезпечити селян від можливої небезпеки.
На вулиці поліцейські затримали чоловіка та вилучили у нього зброю. Попередньо, за висновками фахівців, це був газовий пістолет. Нині його направлено на відповідне експертне дослідження.

- Цей житель села раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць. – Нині ж він став фігурантом відразу двох кримінальних проваджень: і за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ст.309 ККУ), і за вчинене хуліганство (ст. 296 ККУ).
Чоловік був доставлений до Чуднівського відділення поліції та затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.
За накоєне чоловікові може загрожувати ув’язнення від 3 до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: