У Житомирі на пожежі врятували чоловіка » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на пожежі врятували чоловіка

Автор: news_maker від 15-12-2015, 14:57, переглядів: 1 332

У Житомирі на пожежі врятували чоловіка

15 грудня о 3:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку розміром 25×10 м на 5 господарів, що у м.Житомир по вул. Купальна.

Вже через 8 хвилин за вказаною адресою прибули 2 чергових караули 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Було встановлено, що над однією з квартир горить дах на площі 35 кв. метрів. Також у зазначеній оселі спостерігалось сильне задимлення та горило оздоблення стін.

З’ясувалось, що мешканці будинку евакуювались із своїх помешкань ще до приїзду рятувальників. Проте під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби ЧСТ АРЗ СП в кімнаті на дивані був виявлений господар квартири. Чоловік був при свідомості. З’ясувалось, що він може пересуватись лише за допомогою милиць. Рятувальники на руках винесли його на свіже повітря та передали медикам. Працівники швидкої допомоги констатували в потерпілого 10 відсотків опіків тіла.

Також з метою недопущення трагічних випадків рятувальники здійснили обхід усіх квартир будинку. Слідом вогнеборці спільно із представниками РЕМ відключили в будинку електроенергію. Після чого бійці ДСНС у складі ланки газодимозахисної служби частини спеціальної техніки змогли приступити до гасіння пожежі всередині квартири. Ще 4 рятувальники почали проводити розбір конструкцій даху. Вогнеборці 2-ї ДПРЧ приступили до ліквідації вогню на даху.

На місце події працювали представники оперативно-координаційного центру Управління ДСНС в області.

Силами ДСНС пожежу було локалізовано о 3:48 та ліквідовано о 5:14. Рятувальниками не допущено перекидання вогню на інші квартири будинку.

Проте вогонь встиг знищити покрівлю на площі 8 м2, зовнішню стіну на площі 9 м2, внутрішнє оздоблення стін та стелі, домашнє майно. Загалом до ліквідації займання залучалось 13 чоловік особового складу та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки.
Наразі фахівцями встановлюється причина пожежі, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: