У Житомирі поліцейські затримали тернопільського розбійника та гвалтівника » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали тернопільського розбійника та гвалтівника

Автор: news_maker від 16-12-2015, 17:55, переглядів: 1 432

У Житомирі поліцейські затримали тернопільського розбійника та гвалтівника

15 грудня двоє оперативників Житомирського відділу поліції помітили на вулиці чоловіка, зовні схожого на оголошеного в розшук жителя м. Тернополя. Коли поліцейські попросили незнайомця надати документи для перевірки, той з ножем кинувся на них. Незначні травмування одного з оперативників не завадили їм затримати чоловіка.
Близько 19.00 на проспекті Миру поліцейські під час профілактичних заходів звернули увагу на молодика, зовні схожого на розшукуваного за підозрою у вчиненні тяжких злочинів.
Оперативники підійшли до чоловіка та, назвавшись, попросили надати документи для посвідчення особи. Незнайомець відреагував агресивно – вихопив з кишені ножа та кинувся на одного з поліцейських, завдавши йому поранень у вигляді порізів руки.
За таких обставин молодика було негайно затримано та доставлено до відділу поліції для з’ясування особи та причин такої поведінки. Ніж вилучено.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Як розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока, у ході подальшої перевірки з’ясувалось, що затриманий дійсно є раніше судимим 25-річним жителем м. Тернополя, який нині розшукується тамтешнім відділом поліції за вчинення згвалтування та розбійного нападу.
Водночас житомирські правоохоронці мають підозри щодо причетності чоловіка й до кількох грабежів, вчинених на території обласного центру. Нині ця інформація перевіряється.
Молодик затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: