У новому управлінні Держпраці області – новий керівник » Новини Житомира
 
 


У новому управлінні Держпраці області – новий керівник

Автор: news_maker від 18-12-2015, 13:29, переглядів: 1 891

У новому управлінні Держпраці області – новий керівник

18 грудня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів зустріч з Головою Державної служби України з питань праці Романом Чернегою.

У рамках робочої поїздки керівник Державної служби представить колективу начальника Управління Державної служби України з питань праці у Житомирській області Сергія Сечіна.

Основне питання, яке обговорювалось при зустрічі керівників – завдання та основні напрямки діяльності новоствореного управління в області, яке інтегрувало в собі функції Територіального управління Держгірпромнагляду, Територіальної державної інспекції з питань праці та частину функцій Держсанепідемслужби.

Сергій Машковський зазначив: «Це нова служба. Вона поєднала в собі функції трьох дуже потужних структур і має важливе значення для ефективної діяльності господарських підприємств області. Управління Держпраці має бути не стільки караючим органом, як партнером для бізнесу та підприємств Житомирщини. Ця структура повинна допомагати фірмам та компаніям, а не шукати причини для призупинення їх діяльності».

За словами новопризначеного начальника Управління Держпраці у Житомирській області Сергія Сечіна, служба буде відкритою для всіх. У будь-який день людина зможе отримати роз’яснення, проконсультуватись з питань, що належать до компетенції управління.

Роман Чернега також планує відвідати Житомирський експертно-технічний центр Держпраці України, ДП «Eurogold Industries Lt», поспілкується з працівниками Управління Держпраці у Житомирській області.

У новому управлінні Держпраці області – новий керівник

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: