Борг перед освітянами та працівниками медицини за листопад закрито у повному обсязі » Новини Житомира
 
 


Борг перед освітянами та працівниками медицини за листопад закрито у повному обсязі

Автор: news_maker від 18-12-2015, 20:02, переглядів: 1 280

Борг перед освітянами та працівниками медицини за листопад закрито у повному обсязі

За відповідне рішення проголосували депутати міської ради під час позачергової сесії 18 грудня. Для того, щоб виплатити борг по зарплаті було перерозподілено раніше отримані державні субвенції та виділено з міського бюджету 2 млн.600 тис.грн.

"За листопад місяць вчителям та медичним працівникам на зарплатню було необхідно більше 18 млн.грн. Внутрішніми перерозподілами асигнувань та субвенцій та виділивши 2 млн. 600 тис.грн з міського бюджету ми забезпечили розрахунки по боргу. Чекаємо негайну субвенцію з державного бюджету, щоб виплачувати аванс за грудень" - розповів директор департаменту фінансів Сергій Гаращук.

Міський голова Сергій Сухомлин зазначив, що ввечері 18 грудня стане відомо яку суму субвенції Житомир отримає для вчителів та медичних працівників на виплату по зарплаті за грудень місяць. Рішення залежатиме від бюджетної комісії ОДА.

"За результатами моїх поїздок минулого тижня до Києва, в середу Кабмін розглянув питання виділення додаткової субвенції на Житомирську область. За процедурою вона приходить на область і бюджетна комісія повинна проголосувати. Сьогодні в 16:00 пройде засідання бюджетної комісії і ми розраховуємо, що Житомир отримає порядку не менше 20 млн.грн. цієї субвенції. На наступному тижні, якщо буде необхідно, ми будемо проводити позачергову сесію щоб прийняти ці гроші і виплатити зарплату за грудень. Але ми ще спробуємо до кінця року забрати гроші у держави, щоб по максимуму заощадити свій бюджет" - зауважив Сергій Сухомлин.

Борг перед освітянами та працівниками медицини за листопад закрито у повному обсязі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: