У Житомирі презентували казковий календар на 2016 рік » Новини Житомира
 
 


У Житомирі презентували казковий календар на 2016 рік

Автор: news_maker від 21-12-2015, 16:51, переглядів: 1 938

У Житомирі презентували казковий календар на 2016 рік

У прес-центрі Житомирської міської ради відбулася презентація художнього тематичного календаря під назвою «Казковий Житомир», в якому сьогодення показано очима дітей через казкові образи. Календар видано в рамках соціально-патріотичного проекту «Житомирщина – 12 причин пишатися», я кий реалізовує БФ «Надія Є».

Кожна із 12 сторінок присвячена закладу, бренду чи спортивному центру нашого міста. На сторінках календаря – маленькі житомиряни, а також інформація про підприємства та культурно-мистецькі заклади Житомира.
«Ми запросили до участі в проекті підприємства та культурно-мистецькі заклади, аби показати, чим живе Житомир сьогодні, які він має бренди та чим ми можемо гордитися», - говорить голова БФ «Надія Є» Надія Юшкевич та додає, що календар засвідчує любов житомирян до малої батьківщини.

Автор світлин, фотохудожник Олександр Тарасюк зазначає, що казкова ідея була продумана завчасно, і вже потім підбиралися образи та інтер’єри, коли були відомі організації, які будуть брати участь у проекті.
«Ми хотіли подати все через дитячу емоцію, тому створили казкові персонажі – Пан Коцький, Попелюшка та інші. В проекті приділили увагу діткам воїнів АТО. На бронетанковому заводі дітки осідлали техніку та накрили її квіточками», - зазначає Надія Юшкевич.

Календар випущений тиражем 300 примірників і буде розділений між підприємствами, які представлені в календарі, та дітками - героями світлин.

27 грудня о 12.00 год у приміщенні обласної філармонії ім. С. Ріхтера відбудеться концертна передноворічна програма під назвою «Казкова Житомирщина». Участь у концерті візьмуть кращі дитячі колективи та виконавці поліського краю, заслужена артистка України Ірина Шинкарук та лауреат міжнародних конкурсів та фестивалів Артем Кондратюк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: