У Бердичеві поліція шукає водія "Фольксвагена", який пішки втік з місця ДТП » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліція шукає водія "Фольксвагена", який пішки втік з місця ДТП

Автор: news_maker від 24-12-2015, 19:03, переглядів: 1 702

У Бердичеві поліція шукає водія "Фольксвагена", який пішки втік з місця ДТП

Після зіткнення двох автівок керманич однієї з них загинув на місці пригоди, а його пасажири отримали травмування різного ступеню тяжкості, водій іншої втік з місця пригоди. Нині поліція встановлює його місцеперебування.
Близько 18.25 23 грудня по вулиці Чуднівській у м. Бердичеві водій автомобіля «Фольксваген транспортер» скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-21063 під керуванням 62-річного жителя райцентру.
Внаслідок ДТП водій ВАЗівки від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Двоє його пасажирів, 56 і 49 років, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.
Натомість інший керманич з місця вчинення ДТП втік, залишивши свій «Фольксваген». Поліцейські вже встановили його особу. Це 56-річний місцевий житель. Нині тривають заходи щодо встановлення його місцеперебування.
Обставини трагічної пригоди встановлюються у рамках розпочатого за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Водночас правоохоронці звертаються до водіїв, закликаючи до неухильного дотримання Правил дорожнього руху.
Якщо ж ви стали учасником пригоди, внаслідок якої постраждала людина, в жодному разі не поспішайте залишати місце її вчинення. Адже дуже часто життя постраждалій у ДТП людині можливо врятувати найменшим – хоча б своєчасним повідомленням до медичного закладу. Окрім того, не забувайте, що відповідати за скоєне усе ж таки коли-небудь доведеться. Навіть якщо водій не винен у ДТП, що сталася, його буде притягнуто до кримінальної відповідальності за те, що він зник з місця пригоди та залишив постраждалих у ній людей у безпорадному стані. Чинним кримінальним законодавством передбачено покарання за такі дії у вигляді ув’язнення від 3 до 8 років.

У Бердичеві поліція шукає водія "Фольксвагена", який пішки втік з місця ДТП
У Бердичеві поліція шукає водія "Фольксвагена", який пішки втік з місця ДТП

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: