На Житомирщині унаслідок ДТП загинув чоловік, ще п'ятеро осіб - травмовано » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині унаслідок ДТП загинув чоловік, ще п'ятеро осіб - травмовано

Автор: news_maker від 25-12-2015, 17:04, переглядів: 2 117

На Житомирщині унаслідок ДТП загинув чоловік, ще п'ятеро осіб - травмовано

Фатальне зіткнення автомобілів «Ауді» та «Івеко» сталось 25 грудня близько 8.10 в смт Гришківцях Бердичівського району. Унаслідок ДТП загинув керманич легковика, травмовано 4 його пасажирів та пасажирку мікроавтобуса. Нині триває з’ясування всіх обставин події.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працювала слідчо-оперативна група Бердичівського відділу поліції, працівники УДСНС та медики.
Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Ауді», 51-річний житель Чернівецької області, рухаючись у напрямку м. Бердичева, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Івеко» під керуванням 52-річного жителя Бердичівського району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Ауді» загинув. Четверо пасажирів цього ж автомобіля, жителі Чернівецької області віком від 32 до 34 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та госпіталізовані до місцевої лікарні.
Також травми отримала 19-річна пасажирка мікроавтобуса, яку теж було доставлено до медичного закладу.
Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

На Житомирщині унаслідок ДТП загинув чоловік, ще п'ятеро осіб - травмовано

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: