В області зареєстровано пандемічний грип » Новини Житомира
 
 


В області зареєстровано пандемічний грип

Автор: news_maker від 11-01-2016, 17:45, переглядів: 1 793

В області зареєстровано пандемічний грип

Мешканець м. Бердичева, у якого прижиттєво лабораторно підтверджено грип пандемічний, через пізнє звернення за медичною допомогою, помер від ускладнення (двобічна пневмонія).

Головне управління Держсанепідслужби нагадує, що найдієвішим засобом профілактики гриппу є вакцинація. Однак, з метою уникнення хвороби, в нагоді стануть усі відомі методи неспецифічної профілактики: підвищення імунітету, провітрювання приміщень, уникнення скупчення людей тощо.

З метою недопущення виникнення ускладнень захворювання, закликаємо усіх хворих осіб вчасно звертатися по медичну допомогу, в жодному разі не займатися самолікуванням, адже це може призвести до сумних наслідків.

Повідомляємо, що на 1 тижні 2016 р. відмічається зниження рівнів захворюваності на грип та ГРВІ на 7,8 %, у порівнянні з попереднім тижнем. Всього захворіло 3779 осіб. Серед зареєстрованих хворих 63,4 % – діти до 17 років. Госпіталізовано 255 осіб, з них – 202 дітей.

У м. Житомирі впродовж тижня, що минув, зареєстровано 1080 випадків захворювань на ГРВІ та грип. Серед хворих 74,7 % – діти до 17 років. Госпіталізовано 71 особу, у т.ч. – 29 дітей.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: