На Житомирщині поліцейські витягнули нетверезого чоловіка з колодязя » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині поліцейські витягнули нетверезого чоловіка з колодязя

Автор: news_maker від 20-01-2016, 10:43, переглядів: 1 207

На Житомирщині поліцейські витягнули нетверезого чоловіка з колодязя

Внаслідок вчиненої горе-керманичем в одному із сіл Радомишльського району ДТП автомобіль влетів у чуже подвір’я, знісши благенький паркан й оголовок колодязя, у шахті якого несподівано зник пасажир. Обох чоловіків вчасно врятували правоохоронці. Водієві ж доведеться відповідати за вчинену пригоду і свій нетверезий стан за кермом.
Надвечір того дня до Радомишльського відділення поліції зателефонував сільський голова с. Раковичів, повідомивши про дорожньо-транспортну пригоду у населеному пункті, внаслідок якої могли постраждати люди.
На місце події виїхали інспектори ДПС і слідчо-оперативна група. У селі поліцейські побачили автомобіль «Субару», який вочевидь протаранив дерев’яний паркан чужого домоволодіння і зупинився посеред його подвір’я. Обіпершись на те, що залишилося від огорожі, на ногах досить невпевнено стояв молодий чоловік. Як виявилося, це і був горе-керманич. У результаті ДТП він, на щастя, не постраждав. Проте знаходився у неадекватному через кількість вжитого алкоголю стані.

За вказаною правоохоронцями адресою прибули представники послуг евакуації транспортних засобів, аби доставити автомобіль до відділення поліції для з’ясування усіх обставин. Водночас стало відомо, що у салоні автівки знаходився ще й пасажир, якого на момент прибуття поліцейських в машині не виявилося.
Оглядаючи навколишню територію у сутінках, поліцейські помітили, що пасажирські дверцята автівки після ДТП знаходяться безпосередньо над колодязем. Ліхтарі допомогли розгледіти на дні шахти людську постать по пояс у воді. На щастя пасажира, колодязь був замуленим.
Один з правоохоронців за допомогою рятувальної мотузки дістався до потерпілого і підняв його з дна. З’ясувалося, чоловік знаходився у такому ж хмільному стані, як і горе-керманич. Врятованого поліцейські відігріли, напоїли гарячим чаєм й потому передали медикам для подальшої реабілітації.
Обоє чоловіків виявилися місцевими жителями, які того дня гостювали у знайомих.
Як повідомив начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе, відносно водія було складено адміністративні протоколи за ст.ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: