Житомирщина має одні з найгірших показників рівня розрахунків за спожитий газ » Новини Житомира
 
 


Житомирщина має одні з найгірших показників рівня розрахунків за спожитий газ

Автор: news_maker від 20-01-2016, 15:48, переглядів: 1 170

Житомирщина має одні з найгірших показників рівня розрахунків за спожитий газ

Мова йде про розрахунки теплопостачальних компаній і відповідну їх роботу з населенням. Це констатував під час наради стосовно проходження опалювального сезону голова облдержадміністрації Сергій Машковський. Зокрема, він відзначив, що Новоград-Волинський забезпечив розрахунки на рівні 87%, у той же час Малин – всього на 17%.

Така ситуація є незадовільною: "72% по області – результат стану розрахунків Як було сказано Прем’єр-Міністром, вирішення усіх цих проблемних питань і виконання завдань, які перед нами сьогодні ставить уряд, визнано незадовільним. То я буду від вас вимагати забезпечити відповідний стан розрахунків. Це персональна відповідальність як міських голів, так і керівників наших комунальних підприємств теплозабезпеченння. Ми повинні всі разом спільно працювати і демонструвати результат. Потрібно і тарифи доводити до рівня собівартості, не потрібно політикою займатися", – наголосив Сергій Машковський, звертаючись до присутніх на нараді міських голів і керівників комунальних підприємств. Перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко не виключає, що, можливо, аби покращити показники, потрібно ініціювати зміну керівників комунальних підприємств. Підстава вже є – результати перевірок фінінспекції: "Якщо у нас на нараді стоїть питання, коли опалювальний сезон вже відбувається третій місяць і вже січень за вікном, а ми говоримо про питання відшкодування, дотацій, виконавчої служби, а де ми раніше були? З березня місяця було доручення готуватись і це все передбачити. А зараз купа питань, НКРЄ, це хіба питання до голови ОДА? Це питання робочого характеру керівників водоканалів, теплокомуненерго і т.д.".

За підсумками наради керівникам підприємств було дано доручення активно працювати із споживачами послуг та боржниками, пропонуючи їм систему реструктуризації сплати боргу на період до 60 місяців. Крім того, не забувати пропонувати оформлювати субсидії. Також працюватиме і щоденний моніторинг районів, покликаний відображати реальний стан справ.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: