Житомирські поліцейські за допомогою запису з камери відеоспостереження встановили крадія » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські за допомогою запису з камери відеоспостереження встановили крадія

Автор: news_maker від 21-01-2016, 11:35, переглядів: 1 432

Житомирські поліцейські за допомогою запису з камери відеоспостереження встановили крадія

Інспектори поліції з’ясували, що крадіжку майна з офісу в обласному центрі вчинив підприємець, який раніше звертався до них за послугами.
До Житомирського відділу поліції звернувся 34-річний директор місцевої архітектурно-будівельної організації із повідомленням про крадіжку майна.
На місці події правоохоронці з’ясували, що з робочого кабінету закладу було викрадено 2 комп’ютерних монітора загальною вартістю близько 1500 гривень. За попередніми висновками експертів, зловмисник міг потрапити у приміщення, підібравши ключ до замка вхідних дверей.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Поліцейські розпочали низку заходів, направлених на встановлення обставин події та осіб, причетних до крадіжки. Вони з’ясували, що неподалік від місця вчинення правопорушення вмонтовано камеру відеонагляду, яка могла зафіксувати момент злочину. Відтак, детально вивчивши відеозаписи, правоохоронці з’ясували, що крадіжку вчинив чоловік, в якому працівники впізнали підприємця, частого відвідувача офісу. Поліцейські встановили, що підозрюваним є 39-річний житель обласного центру.
Нині триває розслідування кримінального провадження. Правоохоронці з’ясовують місце знаходження викраденого майна.
Підозрюваному загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: