У Житомирі поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка

Автор: news_maker від 22-01-2016, 20:29, переглядів: 1 624

У Житомирі поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка

21 січня до поліції надійшло повідомлення про зникнення 48-річного житомирянина. За кілька годин рідні знайшли його тіло з тілесними ушкодженнями. За попередніми даними, смерть чоловіка настала унаслідок використання ним гранати. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин.
До поліції звернулась 20-річна жителька обласного центру із повідомленням про зникнення батька, який зранку 20 січня вийшов з дому та за добу не повернувся.
Правоохоронці розпочали за вказаним фактом кримінальне провадження та необхідні слідчо-розшукові заходи. Проте уже близько 14.50 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла зниклого на пустирі неподалік гаражного кооперативу, в якому знаходився гараж родини.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції.

На тілі чоловіка було зафіксовано травми у вигляді відсутності лівої кисті, частини голови, інших множинних дрібних пошкоджень тулуба. За попередніми висновками експертів, смерть загиблого настала від поранень, отриманих у результаті використання вибухового пристрою.

З місця події було вилучено металеві фрагменти, які, ймовірно, є залишками гранати РГД-5.
Встановлено, що чоловік - колишній військовослужбовець. Нині поліцейські з’ясовують усі обставини події та перевіряють можливі версії розвитку подій. Попередньо, причетності до загибелі чоловіка інших осіб не встановлено.

У Житомирі поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка
У Житомирі поліцейські з'ясовують обставини загибелі чоловіка

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: