Поліція встановила особу чоловіка, який пошкодив хрест у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Поліція встановила особу чоловіка, який пошкодив хрест у Житомирі

Автор: news_maker від 25-01-2016, 11:45, переглядів: 1 091

Поліція встановила особу чоловіка, який пошкодив хрест у Житомирі

Як було встановлено правоохоронцями, чоловік не належить до жодної з релігійних конфесій. Свої дії пояснює ненадійним укріпленням споруди і піклуванням про безпеку власну та перехожих. Усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом хуліганства.
Увечері 22 січня до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про вандалізм на місці майбутнього будівництва храму на майдані Привокзальному у м. Житомирі.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що невідомим було зрізано дерев’яний хрест, установлений представниками однієї з церков.
Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.
У результаті вжитих заходів поліцейські встановили особу, причетну до вказаних протиправних дій, - 34-річного жителя Житомирського району. Було з’ясовано, що чоловік поблизу майбутнього будівництва святині здійснював агітацію Слова Божого. Поліції він пояснив, що вдався до демонтажу дерев’яного хреста, оскільки вважав його укріплення ненадійним і остерігався падіння споруди.
Попередньо встановлено, що винуватець не належить до жодної з православних конфесій і його дії не містять ознак розпалювання релігійної ворожнечі.
Усі мотиви з’ясовуються у ході подальшого розслідування кримінального провадження.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: