Житомирщина перевищила епідпоріг грипу » Новини Житомира
 
 


Житомирщина перевищила епідпоріг грипу

Автор: news_maker від 25-01-2016, 12:12, переглядів: 1 316

Житомирщина перевищила епідпоріг грипу

За даними управління охорони здоров’я облдержадміністрації, за останню добу в області на ГРВІ та грип захворіло 1778 особа, із них дітей – 415, дорослих – 1363, вагітних жінок – 11.

Смертей від грипу та його ускладнень не зареєстровано.

За повідомленням Державної санітарно-епідеміологічної служби Житомирської області,затретій тиждень спостереження (2016 року) за епідситуацією із захворюваності на грип та ГРВІ в області поріг перевищений на 21%. Перевищення епідпорогу зареєстровано у 19 адміністративних територіях області. Найвищі показники відмічені в таких районах: Житомирський – 199,8, Овруцький – 178,1, Н-Волинський – 171,3, Червоноармійський – 153,4, Ружинський – 142,4 та м.Бердичів – 156,4.

Не перевищено епідпоріг у Баранівському, Бердичівському, Ємільчинському, Коростенському, Коростишівському, Попільнянському районах та у м. Коростень.

З метою зниження епідпорогу та попередження нової хвилі захворювання на грип та ГРВІ у лікувально-профілактичних закладах області введені попереджувальні заходи, зокрема, обмежено відвідування пацієнтів, рекомендовано масочний режим, посилено дезрежим.

Рішеннями місцевої влади в районах та містах, де перевищено епідпоріг продовжені канікули в освітніх закладах. Призупинено навчально-виховний процес у позашкільних навчальних закладах (музичні школи, центри, секції, гуртки) та 1-4 класах навчально-виховних комплексів в районах та містах, де перевищений епідпоріг.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: