У Житомирі "замінували" школу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі "замінували" школу

Автор: news_maker від 26-01-2016, 11:45, переглядів: 1 487

У Житомирі "замінували" школу

Жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей ні у приміщенні загальноосвітнього закладу, ні довкола нього не виявлено. Тривають заходи зі встановлення особи автора хибного повідомлення.
Близько 7 години ранку 26 січня на телефонну лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про замінування класу однієї з житомирських шкіл. Одразу ж після отримання тривожної інформації до загальноосвітнього закладу виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП і Житомирського відділу поліції, Управління превентивної діяльності ГУНП, працівники вибухотехнічної служби та представники інших правоохоронних відомств і екстрених служб.

Поліцейські обмежили доступ до приміщення школи та потенційно небезпечної території довкола. Оскільки навчальних заклад знаходиться поблизу автодороги, інспектори дорожньо-патрульної служби забезпечували безпеку руху транспорту. Станом на 26 грудня для учнів тривають шкільні канікули, тому на час надходження повідомлення у навчальному закладі ніхто не знаходився. Відтак евакуація не проводилась.

Працівники вибухотехнічної служби, застосовуючи службових собак та спеціальні технічні засоби, провели ретельний огляд приміщень школи та навколишньої території. За результатами жодних вибухових пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу для людей, виявлено не було.

Інформація про подію належним чином зареєстрована. Тривають заходи зі встановлення особи автора неправдивого повідомлення.

У Житомирі "замінували" школу
У Житомирі "замінували" школу
У Житомирі "замінували" школу
У Житомирі "замінували" школу

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: