На Житомирщині "Ауді" зіштовхнулася з фурою » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині "Ауді" зіштовхнулася з фурою

Автор: news_maker від 28-01-2016, 11:04, переглядів: 1 301

На Житомирщині "Ауді" зіштовхнулася з фурою

Трагічна ДТП трапилася близько 19.30 27 січня на 129 км автодороги Київ – Чоп, у Житомирському районі. Обставини пригоди встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження.
На місці події, куди прибули слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції та інспектори дорожньо-патрульної служби, було встановлено, що учасниками ДТП є автомобіль «Ауді» та великогабаритна вантажівка «МАН».
Попередньо встановлено, що водій легковика, 66-річний житель м. Києва, не вибрав безпечну швидкість і не врахував дорожню обстановку, у результаті чого не справився з керуванням і в’їхав у вантажівку, яка стояла на узбіччі автодороги.
Унаслідок ДТП 85-річна пасажирка «Ауді» від отриманих ушкоджень загинула на місці. Керманич легковика і ще четверо його пасажирів, 58-ми та 62-річні киянки, а також 65-ти та 30-річні жительки Житомирщини, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

Нині усі обставини трагічної пригоди встановлюються у межах розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.268 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

На Житомирщині "Ауді" зіштовхнулася з фурою
На Житомирщині "Ауді" зіштовхнулася з фурою

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: