У Житомирі з’явився механізм, який регулюватиме демонтаж тимчасових споруд та реклами » Новини Житомира
 
 


У Житомирі з’явився механізм, який регулюватиме демонтаж тимчасових споруд та реклами

Автор: news_maker від 4-02-2016, 15:24, переглядів: 1 221

У Житомирі з’явився механізм, який регулюватиме демонтаж тимчасових споруд та реклами

Рішення "Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення та рекламних засобів" було прийнято під час засідання виконавчого комітету 3 лютого.

Документом чітко визначені випадки і підстави, у яких тимчасова споруда та рекламний засіб (далі ТС та РЗ) підлягають демонтажу. Порядок описує і кроки, які повинна здійснити уповноважена особа до демонтажу (винесення припису, його фотофіксація, встановлення особи власника ТС та РЗ та ін.), а також під час даної процедури.

Нові правила містять і інформацію про те, у який термін власник самовільно розміщених ТС та РЗ зобов'язаний здійснити їх демонтаж. Окрім того, визначені умови, після виконання яких, власнику повертаються ТС чи РЗ, що були демонтовані уповноваженою особою.

За словами міського голови Сергія Сухомлина, до цього Житомир не мав чітко прописаних правил, за якими б здійснювався демонтаж подібних конструкцій, що створювало певні проблеми, на приклад оскарження дій щодо демонтажу у суді.

"Чинне законодавство та правила благоустрою передбачають, що демонтаж тимчасових споруд відбувається відповідно до затвердженого порядку. Втім до сьогоднішнього дня цей порядок не був затверджений у Житомирі. Рішенням виконкому ми не лише сформували чіткий механізм дій у разі виявлення порушень правил встановлення тимчасових споруд чи реклами, але і надали можливість власникам цих об’єктів завчасно ознайомлюватися з тими заходами, які будуть вживатися у разі недотримання вимог", – зазначив Сергій Сухомлин.

У Житомирі з’явився механізм, який регулюватиме демонтаж тимчасових споруд та реклами

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: