Житомирський обласний медичний центр ДСНС отримав біохімічний аналізатор крові » Новини Житомира
 
 


Житомирський обласний медичний центр ДСНС отримав біохімічний аналізатор крові

Автор: news_maker від 4-02-2016, 16:09, переглядів: 1 732

Житомирський обласний медичний центр ДСНС отримав біохімічний аналізатор крові

Медичний апарат дістався центрові у подарунок від японської Асоціації "Чорнобиль-Тюбу", яка вже 25 років опікується чорнобильськими проблемами та допомагає у створенні діагностичних центрів, котрі надають допомогу ліквідаторам, а також обслуговують працівників ДСНС.
Приміром, Житомирський обласний медичний центр працює вже 10 років і за цей час його фахівцями здійснена велика робота по діагностуванню та обстеженню людей:
"Завдячуючи Асоціації "Чорнобиль-Тюбу", ми забезпечені 100% медичною апаратурою. Ми маємо електрокардіограф, біохімічний аналізатор крові, який нам передали ось зараз, також у нас є апарат КФК – це аналізатор крові, але механічний, він нас також виручає, крім того маємо УЗД апарат Тошиба, що відноситься до 2 класу апаратів та ендоскоп, це все обладнання повністю нас задовольняє", - розповіла начальник медико-санітарної частини обласного медичного центру ДСНС України Галина Плахота.
Вона наголошує, що все це обладнання було б недоступне центрові без допомоги японців, котрі як ніхто інший, розуміють ризики і проблеми від аварії на ЧАЕС. "Якраз у лютому розпочалась наша акція підтримки ліквідаторів, які нині знаходяться у важких умовах, пов’язаних із станом здоров'я. Ми зараз також приділяємо увагу фукусімським постраждалим, але й не забуваємо про вас", - сказав під час передачі біохімічного аналізатора крові голова японської Асоціації "Чорнобиль-Тюбу" Томіо Хара.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: