Приміщення для встановлення комунального МРТ повністю готове » Новини Житомира
 
 


Приміщення для встановлення комунального МРТ повністю готове

Автор: news_maker від 4-02-2016, 16:12, переглядів: 1 349

Приміщення для встановлення комунального МРТ повністю готове

Цей факт констатували спеціалісти сервісного центру, які приїхали до Житомира перевірити, чи виправлені недоліки, виявлені під час попереднього обстеження. Питання про ступінь готовності приміщення в черговий раз обговорювали на нараді у голови обласної ради, сказав перший заступник голови облради Володимир Ширма: "Було розглянуте резонансне питання підготовки приміщення і встановлення МРТ. Було дане відповідне доручення, щоб ми всі, хто зацікавлений: влада, лікарня, замовники, постачальники, активісти, зберемося тут, щоб можна було вислухати всі зауваження та претензії і зрозуміти, на якому ми зараз етапі знаходимось".
Представник сервісного центру Андрій Сівак пояснив, що саме має перевірити бригада очолюваних ним фахівців: "Ми приїхали перевірити технічне завдання, яке висунув виробник до приміщення. Всі параметри: електричні, по підлозі, по кутах – все, що стосується будівництва".

Вимоги виробника МРТ до приміщення виявилися надзвичайно високими, каже Андрій Корзун, заступник директора ремонтно-будівельної фірми, яка готувала приміщення: "У мене було проектне рішення згідно наших СНіПів, ДБН – в проекті все було прописано відповідно до наших, українських нормативів, і відповідно до цього все було й зроблено. У них є свої індивідуальні вимоги, свої норми. Наприклад, за нашими нормами, допустима кривизна підлоги – два відсотки, а за їх нормами – 0,2%. У них свої індивідуальні вимоги до цього об'єкту".
Роботи з обстеження приміщення тривали кілька годин і завершились констатацією факту, що технічних зауважень немає, про що був підписаний відповідний акт. Андрій Сівак повідомив, що наступного тижня до Житомира мають приїхати німецькі спеціалісти, які монтуватимуть клітку Фарадея (пристрій для екранування апаратури від зовнішніх електромагнітних полів). Встановлювати сам апарат МРТ можна буде через півтора місяці після цього.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: