Навчально-виховний процес у школах міста призупинено до 13 лютого » Новини Житомира
 
 


Навчально-виховний процес у школах міста призупинено до 13 лютого

Автор: news_maker від 5-02-2016, 07:15, переглядів: 1 330

Навчально-виховний процес у школах міста призупинено до 13 лютого

З огляду на те, що рівень захворюваності населення міста Житомира на грип та ГРВІ залишається високим, міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала призупинити навчально-виховний процес у школах міста до 13 лютого.

«Рівень захворюваності населення м. Житомира на грип/ ГРВІ упродовж 5-го тижня 2016 року у порівнянні з 4-им тижнем дещо знизився. Показник захворюваності становить 90,9 при розрахунковому пороговому – 118,3 на 10 тисяч населення. На 5-му тижні поточного року зареєстровано по місту Житомиру 2442 випадки захворювання ГРВІ, в тому числі 351 - грипу», - повідомив начальник Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсаепідслужби у Житомирській області Олександр Шпита.

Також О.Шпита зазначив, що рівень захворюваності серед дорослого населення знизилась на 4,8%, серед учнів загальноосвітніх шкіл – зросла на 10,2%.

У місті обмежено проведення масових, дозвільних, розважальних і спортивно-масових заходів серед населення міста. Продовжено також виконання усіх протиепідемічних заходів у лікувально-профілактичних, навчальних закладах, закладах культури, спорту та розважальних закладах.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: