На Житомирщині горіла вантажівка з деревним вугіллям » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині горіла вантажівка з деревним вугіллям

Автор: news_maker від 17-02-2016, 14:57, переглядів: 1 151

На Житомирщині горіла вантажівка з деревним вугіллям

16 лютого о 18:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння у вантажному автомобілі «MAN», який загалом перевозив 30 т дерев’яного вугілля. Подія трапилася на 155 км автодороги Київ-Ковель у Коростенському районі.

Рухаючись у напрямку Волинської області, водій вантажівки помітив, що інші учасники дорожнього руху подають йому сигнали. Він зрозумів, що щось трапилося, але вирішив доїхати до найближчого населеного пункту, щоб було кого покликати на допомогу. Зупинившись, чоловік побачив, що з-під тенту причепа, у якому знаходилося 19 т вантажу, йде дим. Він відразу ж викликав рятувальників та намагався самотужки загасити пожежу за допомогою вогнегасника.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців з 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Коростень у складі 5 чоловік було встановлено, що осередок займання знаходиться саме у причепі вантажівки. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було швидко локалізовано вже о 18:52 та повністю ліквідовано о 20:15. Вогонь встиг знищити близько 1 т вантажу та 4 кв. м тенту, яким був накритий причіп.

Попередньо встановлено, що ймовірною причиною пожежі могло стати самозаймання дерев’яного вугілля.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми завданих вогнем збитків та врятованих матеріальних цінностей.

Далекобійник висловив слова щирої вдячності рятувальникам за оперативне реагування на його повідомлення про допомогу та за те, що майже весь його вантаж залишився цілим і неушкодженим.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: