Житомирські поліцейські повернули додому трьох малолітніх дітей » Новини Житомира
 
 


Житомирські поліцейські повернули додому трьох малолітніх дітей

Автор: news_maker від 18-02-2016, 18:17, переглядів: 1 404

Житомирські поліцейські повернули додому трьох малолітніх дітей

17 лютого близько 23.00 правоохоронці знайшли двох братиків, віком 3 та 6 років, та їх 8-річну подружку поблизу одного з міських супермаркетів. Діти, залишившись вдома без нагляду батьків, пішли гуляти та дісталися до іншого мікрорайону Житомира. Нині з дорослими проведено відповідну профілактичну роботу та повідомлено соціальні служби. Поліцейські закликають батьків відповідально ставитися до виховання дітей.
Про те, що двоє її маленьких синів та донька подруги пішли з дому та не повернулися, близько 21.00 до поліції повідомила 33-річна житомирянка. Жінка не могла докладно пояснити, як така ситуація могла статися, втім, діти вже не вперше йшли з дому, адже їх сім’я належить до кризових.
Правоохоронці розпочали розшук дітей, про їх прикмети було повідомлено всім нарядам поліції, що працювали у місті. За наявною інформацією, малюки могли бути в одному з торгівельно-розважальних центрів. Однак цього разу їх там не знайшли. Поліцейські продовжили огляд місць, де дітлахи могли залишитися ночувати, у тому числі й закинутих будівель.
Близько 23.00 до поліції зателефонувала жінка, яка розповіла, що бачила кількох маленьких дітей без супроводу дорослих поблизу супермаркета у районі Богунії. Поліцейські швидко прибули за вказаною адресою, де і знайшли малих мандрівників та повернули додому.
- Матір хлопчиків вже раніше притягувалась до адміністративної відповідальності за невиконання обов'язків по вихованню дітей, - розповідає начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока. – Але попередження чи штраф у якості покарання, передбаченого законом, мало вплинули на поведінку жінки. Відтак інформацію про такі події ми направляємо до відповідних соціальних служб для вирішення питання про можливе вилучення дітей з родини. Проживають вони у районі Крошні, а знайшли ми їх на Богунії. Зважаючи на вік дітей, 3,6 та 8 років, з ними могло будь-що трапитись. Добре, що цього разу поряд виявилися небайдужі люди.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: